Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 

Jubilæum i Voldhøj Kirke 16.9.2018


Flagene blafrede i vinden, og kirken var fyldt, da Voldhøj søndag fejrede sit jubilæum; 30 år som kirke og 25 år som valgmenighed. Tre af Voldhøjs 4 præster gik ind i procession sammen med gæsteprædikant Preben Koch og Struer Kirkes børne- og ungdomspræst, Peter Krabbe Larsen.
Orgel og klaver blev betjent på skift af de tre organister i menigheden. Jesper Andersen spillede trækbasun. Det blev en gudstjeneste, hvor der blev spillet og sunget, så taget på den lille kirke næsten løftede sig.
Efter gudstjenesten blev der møbleret om og dækket flotte borde i den smukt pyntede kirke for 75 spisende gæster. Højskolesangbogen blev flittigt brugt. Et kirkekor, der var stablet på benene til lejligheden, sang for os, som havde de aldrig bestilt andet (korleder Jytte Frøsig). Et medlem af menigheden havde skrevet en fødselsdagssang omdelt i flotte solsikker.
Der var gaver til kirken og gode ord at tage med sig. Fra gæsteprædikanten, der havde en pointe om, at man ikke kan blomstre hele livet igennem, der skal også bæres frugt. Fra Struer kirke, hvor blev der talt om samarbejdet mellem Struer og Voldhøj, som er i færd med at finde nye former. Tidligere provst Vagn Ove Høgild mente, at præstemanglen i alt fald ikke har nået Voldhøj Kirke, hvor der blandt menigheden tæller hele fire præster.
Eftermiddagen sluttede med, at toastmaster Henrik Sommer sagde tak til gæster og alle de mange involverede, der havde gjort et kæmpe arbejde for at få jubilæumsfesten stablet på benene. Samtidig blev der takket for den store velvilje blandt menigheden i forhold til at donere penge til den forestående renovering af Voldhøj Kirke. 


Lisbet Jacobsen