Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 

Præsentation af Lisbet Lundin Jacobsen

Jeg hedder Lisbet Lundin Jacobsen og er en årgang 1955. Jeg bor i Ørre ved Aulum, hvor jeg sammen med min ægtefælle, Leo Lisby, har et fritidslandbrug. Oprindeligt er jeg uddannet socialrådgiver, men begyndte i 1996 at læse teologi i Århus, og blev færdig i 2003. Jeg er vokset op på Fyn, på en mindre gård i Holte ved Glamsbjerg. Da jeg var 20 år, flyttede jeg til Odense og uddannede mig til socialrådgiver. Efter at have arbejdet nogle år; dels i Danmark dels i Norge fik jeg ansættelse i Forsvaret på Skive Kaserne og Flyvestation Karup. Her var jeg, indtil jeg begyndte at læse teologi.

Det var først som rigtigt voksen, at jeg for alvor begyndte at interessere mig for kirke og kristendom. Det resulterede i, at jeg begyndte at læse i Århus på Teologisk Fakultet samtidig med, at jeg fortsatte mit socialrådgiverarbejde som personundersøger for Kriminalforsorgen. 1. juli 2005, blev jeg ansat i mit første embede som præst, et 7 måneders vikariat i Fredens Sogn i Herning. Efter Herning kom jeg til Struer, til Voldhøj Valgmenighed, med en anden måde at være kirke og præst på. Det meste foregår her på frivillig basis, og det kræver både vilje, opfindsomhed og ihærdighed fra medlemmerne. ” Jeg er en vigtig brik i min kirke, den er vigtig for mig, og vi er alle afhængige af hinanden”. Denne holdning er fremherskende i menigheden, som nok er selvbevidst, men også opmærksom på dens sårbarhed.

Jeg sætter stor pris på at være præst i Voldhøj, hvor jeg både nyder en stor frihed, men samtidig er indstillet på at arbejde på medlemmernes præmisser. En stor glæde er det også at have tid til den personlige kontakt, til hjemmebesøg og gode samtaler om livsvigtige ting.