Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Om Valgmenigheden og dens organisation

Voldhøj Valgmenighed er opbygget som enhver anden forening i Danmark med generalforsamling, bestyrelse og udvalg. Valgmenighedens præst er ansat af generalforsamlingen.

Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år. Under den arbejder bestyrelse og præst. Bestyrelsen står til ansvar over for medlemmerne og skal sørge for, at de beslutninger, der træffes på generalforsamlingen, føres ud i livet.

Valgmenighedens aktiviteter gennemføres af en række udvalg i samarbejde med bestyrelsen. Derfor er en stor del af bestyrelsens arbejde at inspirere og at have tæt kontakt til udvalgene, så aktiviteter og tilbud kommer til at fungere til alles tilfredshed.

Bestyrelsen er forhandlingspart til myndigheder o.l. og indgår aftaler på valgmenighedens vegne.

Der er mange andre opgaver, men bestyrelsen ser det som sin vigtigste opgave at skabe så gode forhold for menigheden som muligt, så det enkelte medlem føler sig godt tilpas i Voldhøj Valgmenighed.

Ved Voldhøj Kirke er der hverken ansat kirketjener eller kirkesanger. Dette arbejde udføres af frivillige, idet vi mener, at det er vigtigt at få så mange som muligt aktiveret, så man føler ansvar for fællesskabet.

Der er ca. 200 medlemmer i Valgmenigheden.